Телефон за поръчки:
0898270756

    Всеки има нужда да се докосне до природата за да презареди след натоварена седмица. Открито пространство, което обитаваме трябва да ни носи удоволствие само по себе си. Независимо дали става въпрос за малка градина,
огромен добре поддържан двор и малък градски балкон.

    Продуктите на NORTENE, които ще намерите в нашата страница са създадени за да вдъхновят, трансформират и направят вашето открито пространство перфектно за Вас. От функционални прегради и тенти през декоративни фигури до добре оформени цветни и зеленчукови лехи със съвременен стил.

Мрежи против любопитни съседи за уединение в градината


    Вашата градинска ограда оформя вашето пространство. Височината и дизайнът на избраните от вас мрежи против любопитни съседи могат да окажат голямо влияние върху външния вид, усещането за уединеност и дори върху шума във вашата градина. Ето защо е важно да прецените, какво трябва да направите с вашата ограда и типа стил, който да следвате в градината си. С голямо разнообразие от подходящи за това продукти, със сигурност ще имаме нещо, което отговаря на вашите нужди. Нашата гама от продукти включва: засенчващи мрежи за ограда, мрежи за парапет, тенти и аксесоари за закрепването им.

Декоративни огради за уникален двор и тераса


    Обичате ли плажа? Е, можете да се насладите на тази атмосфера в собствения си дом. Помислете за декоративна ограда от тръстика или декоративна ограда от бамбукови ламели, които може да намерите в нашата страница. Освен, че са идеалният начин да създадете уединено пространство, декоративните огради NORTENE ще добавят нотка на спокойствие във Вашата градина.

Оградни мрежи за да направите двора по конец


    Пластмасовите оградни мрежи са ефективно решение за ограждане, както на цветни алеи, така и за ограждане на домашни животни. Те са лесни за инсталиране, не изискват много предварителна подготовка и специални инструменти. В същото време Ви позволяват да оформите отделни пространства с различно предназначение. В допълнение на пластмасовите оградни мрежи NORTENE на нашата страница ще откриете и метални оградни мрежи, които се използват за направата на клетки за зайци, кокошки и др.

Найлони и фолиа за модерна зеленчуковата градината


    В тази страница ще намерите продукти на NORTENE, които са в помощ на всеки градинар.
Покривен найлон за лехи NORTENE, с който ще защитите растенията си от студа и ще осигурите по-ранни добиви. Фолио за мулчиране за ягоди NORTENE, което ще ги предпази от плевели и ще запази плодовете чисти от пръстта, текстил против слана NORTENE, който е верен помощник в борбата с пролетните и есенните слани.

Хоби градина за истински ценители и ентусиасти


    Градинарство е най-възнаграждаващото хоби. За да растат и процъфтяват, растенията във вашата градина се нуждаят от цялото ви внимание и грижи. В същото време ви се отблагодаряват със своите ароматни цветове и сладки плодове. В тази страница ще откриете продукти 
NORTENE за градинари ценители, работещи в непрофесионални мащаби. Продукти, които имат отношение към детайла.

Цветарници и кашпи - вертикални градини и поставки за цветя

    Нови растения вкъщи е бърз начин да добавите цвят и характер на вашият дом, особено когато тези растения са поставени в идеалния саксии или цветарници. Съдът, в който поставяте цветята е рамката на вашето растително изкуство - тя може да бъде проста и елегантна, цветна и екстравагантна, но винаги цветето трябва да изпъква.

Градинска декорация - фигури и соларни лампички

    От красиви до игриви, абстрактни до авангардни, градинските фигури NORTENE са идеалният начин да изразите личния си стил. Те могат да бъдат фокусна точка за всеки ландшафтен дизайн.
Може да допълните атмосферата с висящи соларни лампички Lights или разноцветния гирлянд Samba, за да маркирате пътя към входа и да създадете празнична атмосфера в градината.

Арки и перголи - елегантни решения за увивни растения

    В нашата страница ще откриете начин да персонализирате своята градина с елегантност и стил. Градинските арки и перголи са идеалният вход за вашата цветна градина! Изработена от метал, дърво или пластмаса те ще поддържат вашите катерливи цветя.
Само няколко минути за инсталиране и градина ще бъде преобразена!

Зимни покривала за защита на топлолюбиви растения


    Чудили ли сте как да защитите растенията на открито през зимата?
Зимните покривала NORTENE, които ще намерите в нашата страница предлагат отлична защита на храсти, млади насаждения и топлолюбиви растения от студено време, сняг и градушка. Предотвратяват образуването на конденз, което е от същественно значение през студените дни. Поддържането на добър микроклимат е изключително важно за презимуването на растенията за да се избегнат резките промени особенно през късната есен и ранна пролет, когато температурите се повишават и падат за кратко време

Покривала за градински мебели за да ги предпазите от лоши атмосферни условия

Връзки и закрепване - аксесоари за растенията в градината, в помощ на земеделеца

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки