Телефон за поръчки:
0898270756

В зависимост от това колко голяма е вашата градина, ще ви трябват различен набор от инструменти, за да свършите работата. Ако имате само няколко саксийни растения, ще са достатъчни няколко ръчни инструмента. Но ако сте засадили пълна градина с различни растения и овошки , от които се надявате да приберете реколта през есента, ще ви трябват някои по-здрави инструменти, за да свършите работата. В нашата страница за градински инструменти ще откриете огромен набор от висококачествени инструменти, градински маркучи, капково напояване и други.

ОГРОМЕН НАБОР ОТ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ИНСТРУМЕНТИ

Ръчни инструменти - верен помощник в градината

Ръчните градински инструменти са сред най-използваните и важни инструменти във вашия арсенал. По същество това са градинска лопатка, градинско гребло и малка градинска мотичка , които ще използвате за преместване на пръст, копаене, премахване на плевели, смесване на тор и много други. Градинските инструменти се предлагат във всякакви форми и размери и обикновено са изработени от комбинация от пластмасови или дървени дръжки с неръждаема стомана.

Градински ножици за подрязване и изрязване

За да улесните работа в градината ще ви трябват градински ножици за подрязване, ножици за бране и ножици за изрязване на клони. В нашата страница предлагаме ножици за клони с обикновенна или с телескопична дръжка или триони, които няма да се спрат пред никой ствол на дърво, колкото и да е голям той.

Ножици за клини и храсторези

Ножици за клони и храсторези са от първостепенно значение, когато става въпрос за работа на открито. Когато търсите подходящата ножица за подрязване на жив плет и други растения, обърнете внимание на комфорта. Инструментът трябва да е лек и да се чувства удобно в ръката ви. Ергономичните, добре оформени дръжки с нехлъзгащо покритие ще осигурят стабилност при използване. Обърнете внимание и на елементите, които минимизират съпротивлението при срязване - благодарение на тях ръцете и ръцете няма да се уморяват твърде бързо по време на работа.

Градински маркучи

Градинските маркучи, които ще откриете в нашата страница се отличават с високо качество на изработка, повишена устойчивост на усукване и прегъване и устойчивост на замръзване. Допълнително са обработени за да устойчиви на UV лъчи, което забавя процес на стареене. Маркучите са произведени с грижа към човека и природата и не съдържат кадмий и олово.

Макари и поставки за маркучи

Макарите и поставките за маркучи, които ще намерите в страницата на ИВ Трейдинг позволяват ефективно навиване на градински маркуч (до 45 м 1/2'' маркуч), намалявайки риска от повреда и поддържайки реда в градината. Благодарение на монтираните колела, количката е лесна за транспортиране.

Пистолети за градински маркучи

Разгледайте нашата широка гама от пистолети за градински маркучи. От прости, но здрави дюзи за пръскане, до многофункционални дюзи и пистолети за пръскане с множество функции и форми, с променливи модели на пръскане. Тези пистолети са полезни не само в градинарството, но и в почистването. Богат дизайн, солидна изработка, ергономични форми - всичко това прави всеки любител да намери нещо за себе си.

Накрайници на маркучи

В категорията по-долу ще намерите набор от конектори за градински маркучи. Те са необходими за създаване на напоителна система, за свързване на маркучи към пистолети, пръскачки или кранове. Предлагаме конектори от различни материали: пластмаса, месинг, цинкова сплав или хромирани конектори. В нашия асортимент ще откриете: бързи съединители, бързи съединители със стоп система, репелери, редуктори, нипели, кранови съединения, кранове, винтови съединители, тройници, водни кранове, прави съединители и челюстни съединители.

Градински пръскачки

В нашия асортимент ще откриете всички необходими елементи за създаване на цялостна поливна система, идеално съобразена с индивидуалните нужди на клиента. Основният им елемент са пръскачки. Разполагаме с широка гама от тях - като се започне от забити в земята с различни глави според предпочитанията на клиента, през пръскачки стоящи на земята, пръскачки на стойка, както и въртящи пръскачки. Материалът, от който са изработени е много здрава пластмаса и метал. Широката гама от пръскачки ви позволява да изберете параметри като обхват на пръскане, ъгъл на въртене, производителност, които да отговарят дори на най-взискателните собственици на градини.

Капково напояване

Маркучите за капково напояване предлагани на страницата на ivtrading.bg позволяват прецизно поливане на растенията. Те са особено ефективен при ниско водно налягане. Намаляват консумацията на вода с до 70%. Маркучите за капково напояване пропускат водата равномерно по цялата дължина под формата на малки капки.Идеални за поливане и едновременно с това течно торене на зеленчуци, цветя, дървета, храсти.

Градински ръкавици

Градинските ръкавици са идеални за засаждане, копаене, плевене и други градински задължения. Ръкавиците са изработени от плат или издръжлив латекс. За дамите се предлагат във флорални мотиви. С нашите градински ръкавици работата в градината ще се превърне в истинско удоволствие

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки