Телефон за поръчки:
0898270756

ЗА ДА ПРЕКАРВАМЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ В ГРАДИНАТА

Всеки има нужда да се докосне до природата за да презареди след натоварена седмица. Открито пространство, което обитаваме трябва да ни носи удоволствие само по себе си. Независимо дали става въпрос за малка градина, огромен добре поддържан двор и малък градски балкон.

Продуктите на NORTENE, които ще намерите в нашата страница са създадени за да вдъхновят, трансформират и направят вашето открито пространство перфектно за Вас. От функционални прегради и тенти през декоративни фигури до добре оформени цветни и зеленчукови лехи със съвременен стил.

ОГРАДИ И МРЕЖИ

Мрежи против любопитни съседи

Вашата градинска ограда оформя вашето пространство. Височината и дизайнът на избраните от вас мрежи против любопитни съседи могат да окажат голямо влияние върху външния вид, усещането за уединеност и дори върху шума във вашата градина. Ето защо е важно да прецените, какво трябва да направите с вашата ограда и типа стил, който да следвате в градината си. С голямо разнообразие от подходящи за това продукти, със сигурност ще имаме нещо, което отговаря на вашите нужди. 

Декоративни огради

Обичате ли плажа? Е, можете да се насладите на тази атмосфера в
собствения си дом. Помислете за декоративна ограда от тръстика
или декоративна ограда от бамбукови ламели, които може да намерите
в нашата страница. Освен, че са идеалният начин да създадете уединено
пространство, декоративните огради 
NORTENE ще добавят нотка на
спокойствие във Вашата градина.

Ограничители за трева

За да направите двора по конец. 
Ограничителите за трева са високо ценен продукт не само от по-взискателните градинари, но и от ландшафните архитекти. Благодарение на тях естетически разделяте различни повърхности в градината - цветя, алеи, лехи и дървета. Може да създадете най-различни форми, които въображението ви може да композира. Индивидуалност и естетика за всяко кътче.

Найлони и фолиа

За модерна градина
Продуктите на NORTENE са в помощ на всеки градинар. Покривен найлон за лехи NORTENE, с който ще защитите растенията си от студа и ще осигурите по-ранни добиви. Фолио за мулчиране за ягоди NORTENE, което ще ги предпази от плевели и ще запази плодовете чисти от пръстта, текстил против слана NORTENE, който е верен помощник в борбата с пролетните и есенните слани.

Саксии и кашпи

Характер за вашият дом
Нови растения вкъщи е бърз начин да добавите цвят и характер на вашият дом, особено когато тези растения са поставени в идеалния саксии или цветарници. Съдът, в който поставяте цветята е рамката на вашето растително изкуство - тя може да бъде проста и елегантна, цветна и екстравагантна, но винаги цветето трябва да изпъква.

Градинска фигури

Изразете личния си стил
От красиви до игриви, абстрактни до авангардни, градинските фигури NORTENE са идеалният начин да изразите личния си стил. Те могат да бъдат фокусна точка за всеки ландшафтен дизайн. Може да допълните атмосферата с висящи соларни лампички Lights или разноцветния гирлянд Samba, за да маркирате пътя към входа и да създадете празнична атмосфера в градината.

Арки и перголи

Елегантни решения за увивни растения
В нашата страница ще откриете начин да персонализирате своята градина с елегантност и стил. Градинските арки и перголи са идеалният вход за вашата цветна градина! Изработена от метал, дърво или пластмаса те ще поддържат вашите катерливи цветя. Само няколко минути за инсталиране и градина ще бъде преобразена!

Зимни покривала

За защита на топлолюбиви растения
Зимните покривала NORTENE, които ще намерите при нас предлагат отлична защита на храсти, млади насаждения и топлолюбиви растения от студено време, сняг и градушка. Предотвратяват образуването на конденз, което е от същественно значение през студените дни. 

Покривала за градински мебели

В нашата страница ще намерите защитни покривала за мебели. Тази гама калъфи е специално проектирана да предпазва градинските мебели, поддържайки ги чисти и защитени от лошото време, от замърсяване и от стареене. NORTENE избра най-често срещаните градински мебели, за да предложи селекция от калъфи за мебели, адаптирани към размерите на пазара.

Връзки и закрепване - аксесоари за растенията в градината

Имате градина или оранжерия с насаждения ? Изберете практичните скоби, връзки или тел за закрепване. Ако искате да превърнете двора, балкона или терасата в едно по-приятно и уютно място за почивка  поставете мрежа или параван. Връзките към тях са практични, лесни за поставяне и ненатрапващи.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки