Телефон за поръчки:
0898270756

Помните ли кое беше последното нещо, което си купихте -

храна, дреха или може би козметика? А помните ли как беше опаковано?

Опаковката, без значение дали е опаковка за храна, опаковка на дреха, луксозна картонена кутия или обикновен кафяв кашон,
играе роля в нашия живот. Тя винаги е около нас и ние и обръщаме все по-голямо внимание. Често избора на покупка е
направен благодарение на опаковката. Ролите, които изпълнява опаковката са много - да осигури защита, да осигури
безопасност или по-добра разпознаваемост. 

Можем да изброяваме още много роли, но тя има предназначение да изпълни своята мисия веднъж.
Да, веднъж! После жизнения цикъл може да започне отново. Важното е да погледнем на опаковката не само като продукт
за еднократна употреба, но и като ресурс. Тенденцията в този сектор е да нараства потреблението на всякакъв вид опаковки.
Това води до търсене на нови по-екологични, енергоефективни и икономически изгодни решения.

КАКВИ ОПАКОВКИ ПРЕДЛАГАМЕ?

Метални кутии за бои, лакове и разредители


Здравината и надеждността на металните опаковки за бои, лакове и разредители ги прави предпочитаното средство за съхранение и транспортиране на химични продукти с летливи компоненти. Надеждната система за многократно отваряне и затваряне на капака не позволява влошаване на качеството на боите, лаковете или смолите и удължава срока на годност на продуктите.

Пластмасови опаковки за контакт с храни и за химически продукти


    Пластмасовите опаковки са широко използвани, както в хранително-вкусовата промишленост, така и в химическата промишленост. С новите технологии за вграждане на етикет се дава възможност за индивидуален проект върху опаковката без ограничение в цветовете и дизайна.

    Формите на пластмасовите опаковки могат да бъдат разнообразни - кръгли, овални, квадратни или изготвени по индивидуален проект, на практика са безкрайни като възможност. Анализите на пластмасовите опаковки от акредитирани лаборатории за покриването на изискванията на Директива 1935 за опаковките от пластмаса за контакт с храни дават достатъчни гаранции за безопасност и сигурност.

Кетъринг опаковки - еднократни чаши, чинии и прибори


Настоящите навици за мобилност създават нови възможности за „номадско” потребление, а съвременните и динамични потребители търсят простота и удобство при използване. Eднократни чаши, чинии и прибори за хранене поставят все по-голям акцент върху хранителните нужди на потребителите.

Пластмасови опаковки за свежи плодове


Опаковки за ягоди, малини и подложки за ябълки и круши.
Серия продукти изработени от полипропилен , предназначени да защитават, подобряват и запазват свежестта на всички видове плодове и зеленчуци. Гама от устойчиви решения за опаковане, които дават на храната възможно най-добрата защита, удължават срока на годност и намаляват въздействието върху околната среда и хранителните отпадъци


Пластмасови туби и бутилки


Пластмасовите бутилки и туби са широко разпространена опаковка, както за хранителни напитки, така и за химически продукти. Използват се за бутилиране на вода, безалкохолни напитки, мляко, фрешове и алкохолни продукти. В тази страница ще откриете и пластмасови туби подходящи за химически продукти - моторно масло, течност за чистачки, белина, дезинфектанти и др.

Консервени кутии


Замисляли ли сте когато отваряте консерва как е измислена?
По заповед на Наполеон е изобретен метод за консервиране на храна за армията и флота. И в наши дни запазване на храните чрез стерилизация е широко разпространено. В тази страница ще намерите консервени кутии с защитното лаково покритие на водна основа, за чиято изработка са използвани суровини само на европейски доставчици с необходимите документи за контакт с храни.

Опаковки за мед


Опаковките са мед могат да бъдат най - разнообразни - пластмасови буркани за мед , пластмасови кутии за мед и тенекии за мед. Леки и здрави опаковките за съхранение и транспортиране на пчелни продукти са надежден вариант за пакетиране на това течно злато.
Те запазват качествата на меда, без да променят вкусовите му качества.

Опаковки за сирене


Запазват свежестта и гарантират чиста среда. Българското бяло саламурено сирене е уникално и традиционно за нашата трапеза, което заслужава внимание. Опаковките за тези продукти са с характерна квадратна или правоъгълна форма, но разбира се винаги има място за импровизация. Технологията за вграждане на етикета (IML) позволява да се персонализират опаковките така, че да станат разпознаваеми за клиента като бранд.

Кофички за кисело мляко


Кофичките за кисело мляко се предлагат за затваряне с алуминиеви капачки или с прозрачно капаче. Представете си вашето лого или друго изображение върху всичките ви продукти. Ние можем да го изпълним. Персонализирането на опаковката и на алуминиевата капачка , би отличила вашият продукт на рафта в магазина.


Смесителни кутии за автобои


Кутиите са с разграфени стени. Удобство! Това е решението, с което смесвате компонентите на автобоята абсолютно точно, решението което гарантира отличен завършек на вложения труд и удовлетвореност на клиента.


Опаковачни мрежи

ИВ Трейдинг предлага опаковъчни мрежи произведени по стандарти за качество на испанската компания INTERMAS, в съответствие с европейските екологичните норми. Това дава на нашите клиенти максимална гаранция по отношение на защита и външния вид на опаковката подходяща за контакт със свежи плодове и зеленчуци.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки