Телефон за поръчки:
0898270756

    Продуктите на INTERMAS са широка гама от екструдирани и тъкани мрежи и аксесоари. Те са решения за всички сегменти на селскостопанския бизнес, като отглеждане на плодове и зеленчуци, лозарство, горско стопанство, озеленяване и защита на реколтата. INTERMAS са лидери в разработването на екологични продукти от ново поколение, 100% биоразградими.

Засенчващи мрежи за предпазване на земеделска продукция


    В тази категория ще откриете полиетиленови мрежи INTERMAS, плетени по системата Raschel, особено използвани като засенчващи и ветрозащитни платна. Обикновено в градинарството използваните мрежи позволяват 30% и 50% покритие, защото създават тънък слънчев филтър, без да възпрепятстват преминаването на светлина, необходима за растежа и узряването на културите. Вместо това в мрежите за цветарство се предпочитат 70% и 90% покритие, тъй като целта е да се намали светлината, да се намали температурата и да се поддържа влажността на оранжерията, за да се създаде ефекта на сянка, който е много полезен за растежа на зелени и цъфтящи растения.

Поддържащи мрежи за отглеждане на краставици и цветя


    Изберете оригинала. Търсете зелените мрежи INTERMAS и NORTENE сред многото копията с ниско качество, които се опитват да ги имитират неуспешно.
В тази категория ще откриете мрежи за подпомагане растежа на краставици, която им позволява да растат по-високи. Мрежите са изработени по специална технология, която позволя в сезона на растеж да удържи до 25кг. плод в линеен метър. Зелената мрежа за краставици INTERMAS и NORTENE:

  • Увеличава на производството,
  • Дава по-добра циркулация на въздуха и преминаване на светлина,
  • Дава по-бързо узряване и оцветяване на плодовете.
  • Спомага за по-бързо прибиране на реколтата. 

Това са леки мрежи, които са лесни и практични за монтиране. Идеални за отглеждане на краставици, грах, боб, чушки, домати и др.
Също така в тази категория ще намерите и поддържаща хоризонтална мрежа подходяща за отглеждане на цветя, която не позволява на стеблата на цветята да се изкривят по време на растежа.

Колци за домати - бамбукови и метални колове за домати, фасул и др

    В тази страница ще намерите информация за различните видове колове за домати - бамбукови колове, бамбукови колове с PVC покритие и метални колове за домати.

    Бамбуковите колове от ИВ Трейдинг са до три пъти по-здрави от дървените колове със сравним диаметър, което ги прави идеално решение за полеви колове или за използване във вашата градина. Бамбукът е здрав, лек, евтин и издържа няколко сезона в градината. С няколко прости инструмента може да бъде оформен в огради, рамки, беседки, решетки всяка структура, която можете да си представите.

    Металните колове за домати са устойчиви на атмосферни влияния . Изработени с PVC покритие, с оребрените страни за да държат връзките на място и здрава стоманена сърцевина Тази гама продукти на ИВ Трейдинг са идеални за осигуряване на силна подкрепа за отглеждане на растения и дървета. Освен с оребрени страни, за да запазят връзките на място, тези колове също са запечатани на върховете, за да гарантират, че лесно се забиват в повечето градински почви.

Текстил против слана за предпазване на насажденията на открито


    Заплахата от измръзване обикновено се случва през нощта, когато температурата падне достатъчно ниска, за да замръзне влагата върху листата и пъпките на растенията. За да предпазите растенията от замръзване, ще трябва да ги покриете, за да не замръзне влагата. Ето просто и ефективно решение - покривалото текстил против слана Climatic 17gr./m2  и  текстил против слана Growing fleece 19gr/m2. Те ще предотвратяват директния контакт на замръзващия въздух с влагата в растението, като същевременно улавят топлината, която се излъчва от земята.

МРЕЖИ СРЕЩУ ПТИЦИ за предпазване на посевите

    В тази категория ще Ви представим екструдирани мрежи с основна цел да защитят растенията, семената и плодовете от птици.

    Нашата широка гама от размери ще задоволи всички изисквания: култури на полето, овощни градини и лозя, неподвижни конструкции, тунели и селскостопански сгради.

МРЕЖИ СРЕЩУ ГРАДУШКА за предпазване на посевите

    В тази категория ще откриете продукти за предпазване на културите от повреди от градушка и вятър, които причиняват щети на плодовете и дърветата. Мрежи срещу градушка намалява риска за плодовете и може да спести използването на вода до 30%. Мрежата може да предпазва от големи насекоми, птици и прилепи, тя е изключително здрава и с голяма дълготрайност.

МРЕЖА ЗА ОВОШКИ за предпазване от зайци и други животни

    В тази категория ще откриете продукти за защита на Вашите овошки. Зимата и дебелия сняг ограничават източниците на храна на зайците, което е предпоставка да нападат младите овошки с тънка кора. Особено уязвими са крушите, сливите и ябълките. Осигуряването на защитата на овошките намалява разходите за повторно засаждане и времето за плодосъбиране.

Щипки за домати и краставици за привързване при открито и оранжерийно отглеждане


    В тази страница ще откриете професионални продукти за оранжерийно отглеждане на зеленчуци. Щипките за домати и краставици позволяват бързо и безопасно захващане, без да се уврежда растението . Лесната и бърза инсталация на скобите предлагани от ИВ Трейдинг също е един от ключовите фактори, който позволява на производителите да намалят разходите за труд и да оптимизират добивите от култура за повишена обща рентабилност през всички етапи на производството.

МРЕЖА ПРОТИВ КЪРТИЦИ -решение за предпазване на градини, футболни игрища и др.

ГЕОТЕКСТИЛ за предпазване на градината от плевели

ВРЪЗКИ И ЗАКРЕПВАНЕ - аксесоари за растенията в градината, в помощ на земеделеца

Биоразградими саксии и табли за директно засаждане


    В тази страница ще откриете повече информация за биоразградими саксии и табли за директно засаждане производство на френската компания FERTIL. Биоразградими саксии и табли са напълно естествен продукт съставен изключително от дървесни влакна. Одобрен за използване в биологично земеделие, той е подходящ както за професионалисти, така и за домашни градинари.
Подходящ е за зеленчукопроизводство, декоративни растения, лозарство, горско стопанство и др.
Преимущества:

  • Готови за директно засаждане в почвата
  • Оптимална циркулация на въздуха
  • Добър дренаж
  • Почти 100 % оцеляване на разсада
  • След разпадане обогаряват почвата
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки